Octubre torna carregat de les onades culturals més mediterrànies. Torna Mostra Viva del Mediterrani amb una programació cultural meravellosa, que farà d’octubre el mes més mediterrani a la ciutat de València. Pots gaudir del 5 al 20 d’octubre de la millor música, la millor dansa, el millor circ, les millors arts visuals, la millor literatura, els millors debats i les millors activitats educatives. I enguany, també del millor menjar!
El pròxim dia 20 de setembre a les 12h a la Sala Capitular del Centre del Carme Cultura Contemporània CCCC presentem oficialment la programació d’enguany. Fem una crida per a que sigues partícep de la cultura del Mare Nostrum. Comença el compte enrere! .

El pròxim dia 20 de setembre a les 12h a la Sala Capitular del Centre del Carme Cultura Contemporània CCCC

Octubre vuelve cargado de las olas culturales más mediterráneas. Vuelve Mostra Viva del Mediterrani con una programación cultural maravillosa, que hará de octubre el mes más mediterráneo en la ciudad de València. Puedes disfrutar del 5 al 20 de octubre de la mejor música, la mejor danza, el mejor circo, las mejores artes visuales, la mejor literatura, los mejores debates y las mejores actividades educativas. ¡Y este año, también de la mejor comida! 🌊
El próximo día 20 de septiembre a las 12h en la Sala Capitular del Centre del Carme Cultura Contemporània presentamos oficialmente la programación de esta edición. Hacemos un llamamiento para que seas partícipe de la cultura del Mare Nostrum. ¡Empieza la cuenta atrás!

Octobre revient des vagues culturelles les plus méditerranéennes. Mostra Viva del Mediterrani est de retour avec un merveilleux programme culturel qui fera d’octobre le mois le plus méditerranéen en Valence. Vous pourrez profiter de la meilleure musique, de la meilleure danse, du meilleur cirque, des meilleurs arts visuels, de la meilleure littérature, des meilleurs débats et des meilleures activités éducatives du 5 au 20 octobre. Et cette année, de la meilleure nourriture aussi!
Le 20 septembre à 12h dans la salle capitulaire du Centre del Carme Cultura Contemporània, nous présenterons officiellement la programmation de cette édition. Nous vous appelons à participer à la culture du Mare Nostrum. Le compte à rebours commence!

October returns loaded with the most Mediterranean cultural waves. Mostra Viva del Mediterrani comes back with a wonderful cultural program, which will make October the most Mediterranean month in Valencia. You can enjoy the best music, the best dance, the best circus, the best visual arts, the best literature, the best debates and the best educational activities from October 5th to 20th. And this year, also the best food!
On September 20th at 12 o’clock in the Chapter Hall of the Centre del Carme Cultura Contemporània we officially present the programming of this edition. We call for you to participate in the culture of Mare Nostrum. Let’s begin the countdown!

5 al 20 de octubre de la mejor música, la mejor danza, el mejor circo, las mejores artes visuales, la mejor literatura, los mejores debates y las mejores actividades educativas. ¡Y este año, también de la mejor comida!

Os dejamos con su pagina web para más información.

Llamar 608 76 60 80
info@mostraviva.org
http://www.mostraviva.org
@mostra.viva_mediterrani
@MostraViva
Información
Mostra Viva es una asociación ciudadana que pretende acercar las culturas mediterráneas a través de puentes en un punto común: Valencia.
 Wonder Magazine Valencia, Difunde esta noticia, Fuente : Mostra  Viva del Mediterraní