La Regidora d’Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI, Lucía Beamud Villanueva, es complau convidar-vos, amb motiu del 25N Dia Internacional per a combatre la violència cap a les dones, a participar en el Festival Igual-Ment-Fest que es celebrarà el diumenge 24 de novembre en la Plaça de l’Ajuntament, entre les 11.00 i les 14.00 hores. Celebrem la igualtat de gènere i fem front a la violència masclista amb música, fira d’entitats, tallers i activitats infantils.

 

Així  mateix, a l’acte institucional amb la lectura del Ban de l’Alcalde i el lliurament de reconeixements a persones pel seu treball en l’atenció, prevenció i sensibilització en la violència de gènere. L’acte tindrà lloc el pròxim dia 28 de novembre a les 12.00 h, en l’Hemicicle de l’Ajuntament de València.

Rebran el reconeixement: Manuela Alcaraz, Rosa González, Ángela Escribano i Cándi Barroso.

T’esperem
————————————————–
Buenos días:

La Regidora de Igualdad y Políticas de Género y LGTBI, Lucía Beamud Villanueva, se complace en invitaros, con motivo del 25N Día Internacional para combatir la violencia hacia las mujeres, a participar en el Festival Igual-Ment Fest que se celebrará el domingo 24 de noviembre en la Plaza del Ayuntamiento, entre las 11:00 y las 14:00 horas. Celebramos la igualdad de género y hacemos frente a la violencia machista con música,  feria de entidades, talleres y actividades infantiles.

Así mismo, al acto institucional con la lectura del Bando del Alcalde y la entrega de reconocimientos a personas por su trabajo en la atención, prevención y sensibilización en la violencia de género. El acto tendrá lugar el próximo día 28 de noviembre a las 12:00 h, en el Hemiciclo del Ayuntamiento de València.

Recibirán el reconocimiento: Manuela Alcaraz, Rosa González, Ángela Escribano y Cándi Barroso.

Te esperamos.cartel 25N : Pinchar para ver el cartel

Ajuntament de València

Amparo Ramírez Viejo
Servici d’Igualtat i Polítiques Inclusives
Espai Dones i Igualtat
Directora
Carrer Governador Vell,14 baix- 46003 València
Telèfon 962087475 – espaidones@valencia.es

Facebook Ajuntament de València  Twitter Ajuntament de València